PROFESSIONAL E-BUSINESS CENTER Asistenta - Intermediere - Dezvoltare Afaceri

*optiune activa si in sectiunea Cont-Profil | **optiune disponibila si in sectiunea Cont-Profil

SC EMERGENT GRUP SRL

CUI: 11334162

J16/1275/1998

este compania care operează site-urile:
www.oltenia.biz

În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit. În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume si prenume-pt a cunoaste si identifica mai bine clientii nostrii

Telefon– pentru a va putea contacta

Email-pentru comunicari, expediere diverse documente

Foto- pentru a construiun profil complet

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp este necesar finalizarii contractelor.

Implicit, platforma noastra este setata sa pastreze date 365 zile.

Datele care sunt solicitate de către autorităţile române pot fi păstrate, pentru respectarea obligaţiilor legale în relaţie cu compania noastră.

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi o mulţime de drepturi:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).

2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi accesa datele dumneavoastra trimitand o cerere pe email: info@oltenia.biz

3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita corectarea informaţiilor eronate trimitand un email la: info@oltenia.biz

4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră,de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe. Puteţi solicita ştergerea datelor dumneavoastră trimitand un email la:info@oltenia.biz

5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii, prin e-mail la adresa: info@oltenia.biz

6. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal  Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra.

Ne puteţi contacta:

În scris la adresa: Strada Vasile Conta NR 47, Craiova, Dolj
Telefonic: 0748 105 005

Pe e-mail: info@oltenia.biz